24 Ocak 2016 Pazar

BİZ KİM MİYİZ ?


Şİİ, ALEVİ, VEHHABİ, HANİFÇİ, SELEFİCİ, SAHTE SÜNNİ, TARİKATÇI, FELSEFECİ, ENTEL, REFORMİST, HÜMANİST, DEİST, TEİST, ATEİST VB.. ISLAH EDİCİLER OLARAK GEÇİNEN SAPKIN CAHİLLERİN HİÇ BİRİNDEN DEĞİLİZ..!

Bu zümreler bize " siz kimsiniz, nesiniz, necisiniz vs.. ? " diye soruyorlar..
İster anlayın ister anlamayın, ister kabul edin ister etmeyin..
Ne derseniz deyin..!

İlk ve son söz olarak sadece derizki : Sözlerimiz ve uzun araştırmalar sonucu ulaştığımız bilgilere dair paylaşımlarımızla önce Kendi nefsimizi ve sonrada Müslüman kardeşlerimizi uyarmaya çalışıyoruz..
Hasbunallah, la havle vela kuvvete illa Billah...

Getirdiğimiz Kelime-i Şehadet' in manası ve şartlarına binaen Müslüman olarak, büyüklerimizin (AKTAB-I ERBAA) yol, usul, edeb ve erkanlarına uymak şartı ile, kendi nefsimiz içinde gayrısınada KUR'AN-I HAKİYM' İN açık beyanlarına ve HZ. PEYGAMBER' İN (s.a.a) O' na mutabık olan sahih Sünnetlerine göre bakmak, görmek, düşünmek, anlamak, yaşamak ve anlatmak istikametinde olma gayretindeyiz..

Bunlara uymayan bütün ölçülerden, bakışlardan, görüşlerden, anlayışlardan, ictihadlardan, fetvalardan, icmalardan, rivayetlerden, hikayelerden, kıssalardan vs.. lerden NEUZUBİLLAH TÖVBE ETMİŞİZ, BERİYİZ..
Kur' an ve Kur' an' ın sahih tefsir ve açıklamaları ola
n Nebevi Sünnet' e göre İlim ve Alim kavramlarını birbirine bağlayıp, Hak c.c katında makbul rehberler haline getiren esasları tahkik etmiş olarak bize anlatıp izah edebilecek kardeşlerimiz varsa lütfen bildiklerini bizimle paylaşsınlar !

HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL VE Nİ’MEL MEVLA VE Nİ'MEN-NASİYR.
EŞ-ŞÜKRÜ LİLLAH, VELHAMDU LİLLAH...




Hiç yorum yok: