31 Ocak 2016 Pazar

" SÜFYANİLİK " NEDİR ???

Süfyanilik, İslam Dışı Devlet Yapılanmasının Ve Hukuki Faliyetlerinin İslam'a Uygun Ve Meşru Görünmesi İçin Din Usulü Üzerinden İcra Edilen Munafıklık (Gizlenmiş Küfr, Şirk) Kurumudur..!

Saltanat Şeklinde Devletleşmiş Hali ; " Emevi, Abbasi Ve 15. Yy Ortalarından İtibaren Osmanlı.."
Devam Eden Güncel Temsilcileri Sünnilik İle Şiilik Ve Bu İki Fırkanın Alt Türevleridir..!

----------------------

FURKAN-I HAKİYM'DE ANLATILAN 4 ÇEŞİT KÜFR VE ŞİRK VARDIR..!
GİZLİ, DOLAYLI YADA AÇIKTAN BUNLARI YAPAN BÜTÜN SÜFYANİ FIRKALARIN HÜKMÜ : " BAKARA 159-160,174 "

1-Allah'ın c.c zatı ile ilgili yapılan küfr ve şirk,
2-Allah'ın c.c sıfatları ile yapılan küfr ve şirk,
3-Allah'ın c.c Kitapta beyan etmiş olduğu hükümlerin davetine karşı iman etmiş olmak iddasıyla veya iman ettikten sonra içerden sinsice ve ustalıkla kendi nefs-i hevasına ait zan ve hükümleri karıştırarak yapılan tahrifatlarla icra edilen küfr ve şirk (Kur'an'da en çok zikredilen küfr ve şirk ehli bunlardır..!) ,
4-Allah'ın c.c Kitapta beyan etmiş olduğu hükümlerin davetine iman etmeye karşı açıktan reddetmek ve muhalefet şekliyle beraber Allah'ın c.c zatı ve sıfatları ile ilgili açıktan yapılan küfr ve şirkler..!
Müslüman kardeşlerim, iyi bilinki küfr ve şirk konusunda bunları gizleyip size anlatmayanlar, anlamlarını daraltarak anlatanlar Allah c.c ile aldatan munafıklardır..!
14 asırdır İslam aleminde meşru sayılan SÜFYANİLiK ilk üç madde ÜZERİNDEN icra durumundadır.. 3 cü maddenin failleri olan bu Munafık fırkalar ( Şii, Sünnilik (iddasıyla), Vehhabi, Modernist versionlar vb..) ve takipçileri sürekli 1ci , 2ci maddelerin açıktan yapılan şeklini ve yine 4. maddenin tarzında açıktan olan küfr ve şirki anlatıp durarak kendilerini gizliyorlar...



Murat Yılmaz

Hiç yorum yok: