24 Ocak 2016 Pazar

TÜRKLERİN HAK YOLU/ÖZÜMÜZE DÖNELİM!






Tarihi gerçeklerin ortaya çıkması; taşların yerine oturmasını sağlayacağı gibi bugün yaşanılan Sunni/Şii/Alevi çıkmazının sonradan oluşan bir durum olduğunu; İslamın Hakikatlerin bugün yaşanılan hiçbir mezhebe uymadığı gerçeğini ortaya koyacaktır. 
Önce şunu söyleyelim bugün yaşanılan adına sunnilik, şiilik ve alevilik denilen inanç/mezheb/dinlerin İslamın hakikatlari, Resulu Ekremin Beyani ve İmam Ali’nin Yoluyla (Bu yol Tarikatı Muhammediyedir) hiçbir alakası yoktur.

Türklerin İslamın Beyanından sonra kıyamete kadar büyük bir sorumluluğun olduğunu biliyoruz.Tarih bunu tefsir etmektedir ve İnşaallah tefsir etmeye de devam edecektir.Bizim Türklere seslenme sebebimiz bir kavmiyetçilik değildir. Türkün Al-i beyt ile yakınlığını gösterip Onlara meveddeten bağlılığına çağırıyoruz (Şura 23.ayet).Bu bağlılık Allah’ın izniyle Küfrün belini kırmıştı ve bunu yaşayan ve çok iyi bilen kafirler Al-i Beyt ile Türk’ün arasını açmıştır.Türkleri Meveddete çağırıyoruz yani sorumluluğa..Bu sorumluluğu taşıyan her kavim kardeşimizdir taşımayan Türk bile olsa kardeşimiz değildir..

. Osman ismi ن عثما ayın ve peltek se ile yazılırken Otman gazi Veya Ataman Gazi olarak geçen isim elif ve te ile geçmektedir.Tahrir defterleri ve Bizans kaynakları bunun delili..sunkur-tekin, ertuğrul,gündoğdu, dündar,saru-yatı, gündüz ve orhan isimlerinin yanında büyük bir çelişki oluşuyordu.. burda sorulması gereken sorular vardır?Otman ismi niye Osman diye tarihe geçirilmiştir? Bununla gizlenen esasen üstü örtülmek istenen nedir?

.Gayri sunni demek 1400 senedir dönem dönem ufak değişikliklere uğrasada bugün bilinen Sunni inancına sahip değiller manasına gelir.Gayri sunni demek alevi veya şii manasına gelmemektedir.Levent Bey burda ancak gayri sunni diyerek açıklamak zorundadır.O gün Türklerin bağlı olduğu itikadın ne olduğu bizans kaynaklarıyla anlamak mümkün değildir.Çünkü kaynak Hz.Muhammede kadar gitmektedir.Geriye doğru araştırılması gerekilen bir konu. Bizimde söylediğimiz; Türkler İslamın beyanından beri Al-i Beyte bağlı olan yani yaşanılması emredilen dine tabilerdir.Bu ne sunnilik ne şiilik nede aleviliktir.

.Şeyh Edeb Ali/Edebali’yi araştırsak Baba İlyası, Baba İshakı, Ebul Vefa burdandan İmam Ali’ye geldiğimizi göreceğiz.Orhan Gazinin Rufai ocağına bağlı olması veya Evliya çelebinin o dönemlere ait alimlarin Rufai/Kadir/Bektaşi ocaklarına bağlı olduğunu söylemesi bilinen resmi tarihi sorgulamıza yeterli sebeplerdir.Bugün Kadiri/Rufai/Bektaşi ocaklarının bozulmuş olması ve akaidlerinin değişmesi bizi yanıltmasın..Amacımız hakikati aramak zaten..Bozanların amaçlarıda bu hakikati gizlemek..

  Tarihi hep padişahlar, sultanlar üzerinden inceleme kolaycılığımız var bu da bizi aldatan şey oluyor.Fatih İstanbulu fethetti, Atatürk Kurtuluş Savaşını kazandı..Esas dinamikleri incelersek gerçeğe ulaşmamız daha kolay olur.Osmanlıda (Otmanlıda) ki dinamikler neydi.Akıncı Beyleri,Tımarlı sipahiler ve güçlü Türk aşiretlerin Devletteki yeri neydi..Bir Akıncı beyi padişahın huzuruna kılıcıyla niye girebiliyordu.Herşeyden önce Akıncı beyleri padişaha mı bağlıydı Yoksa Bağlı oldukları Ocaklara mı?Mesela Balkanlardaki akıncılar Sultan Mehmed’e mi Bağlı Yoksa Otman Baba’ya..Otman Baba vilayetnamesini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız..Malkoçoğullarının, Çandarlıların Evrenosoğullarının Fatihten sonra niye yokedildikleri/pasifize edildiklerini araştırın.2.viyanada akıncıların nasıl devlet tarafından katlediklerini, güçlerinin kırılmalarının sağlanmasının sebebini araştırın..Tüm bunların sebebi Tarikatı Muhammediye bağlı ocaklara bağlılığın önünü kesmek..2.Beyazıd zamanında Balım Sultan niye desteklendi Nasıl paralel bir ocak cıkarıldı daha iyi anlaşılır ozaman..Bektaşi diye bir tarikatın olmadığını Kadiri/Rufai/ Bektaşi ocakların aynı tarikata bağlı olduğu gerçeğini öğrenin.Bırakın ezbere konuşmayı..Sunniler Şiiler ne diyor boşverin..Bu mezhepler siyasi olarak oluşmuş Gerçek İslamın hakikatlerini gizlemekten başka görevleri yoktur.


 Fatihle alenen başlatılan 16.yyda kanuni ile tamamlanan süreçte ne değişti.Hace Bayram Veli’nin Akşemseddin ve Yahya efendilerden sonra nasıl ebu suud gibi zalimler sahneye çıkmıştır.Otman Gazi döneminde Fatihe kadar olmayan şeyler İstanbul’un fethinde nasıl yağmaya dönmüştür.Akşemsedin Hocanın Fatih ile kavgasını Yahya efendinin Kanuni ile kavgasını öğrenin..Bu Hak ile batılın savası.Ve Müslümanım diyenlerin arasında oluyor.İmam Ali de Müslüman Muaviye de öyle olduğunu söylüyor.İmam Hasan, İmam Hüseyin ve İmamlar karşısında olan Emevi ve Abbasiler de..Otman Gazi, Orhan Gazi, Otman Baba, Akşemssedin ve karşısında olan fatihler yavuzlar kanuni ebu suudlarda..Müminlerin İşleri Zor..Resulu ekremin vasiyetine uysunlar..Kuran ve Al-i beyte bağlı olsunlar..Bizim Türklere Çağrımız budur..



  Bu videoyu dikkatlice izleyelim..Yıllardır attıkları yalanların gizledikleri gerçeklerin ortaya çıktığı zamandır. Zaman fetret döneminin bittiği süredir..




Hiç yorum yok: